PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Tomai

Livrare buchete de flori in Tomai - direct la domiciliu si la un pret convenabil

In online market-ul CadouriOnoline.md puteti comanda flori prin curier in Tomai, si in oricare regiune din Republica Moldova. Trebuie numai sa realizati comanda online iar curierii companiei noastre vor livra buchetele comandate exact la adresa necesara.

Angajati certificati in domeniul floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Angajatii nostri profesionisti zilnic elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru cele mai neobisnuitesarbatori cum ar fi:opt martie, paisprezece februarie, Jubileu si multe altele….

Avantajele CadouriOnline.md

 • Un asortiment enorm de compozitii florale cu transport asigurat;
 • Sustinere Non-Stop pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor in Tomai;
 • Florile noastre sunt pastrate in camere speciale care le ofera insusirile esentiale de prospetime;
 • Floristii nostri incep stringerea buchetului doar in mod anticipat, inainte de livrare catre client;
 • La asamblarea compozitiilor sunt implicate doar plantele complet sanatoase.

Cum poti obtine buchete de flori cu livrare asigurata in Tomai?

Aveti posibilitatea de a cumpara la orice ora convenabila buchete de flori cu transport in Tomai pe site-ul magazinului nostru online. Puteti comanda direct pe site, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru este activ 24 de ore din acest motiv puteti comanda flori la orice ora convenabila. Livrarea buchetelor de flori in Tomai vor fi organizate in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari si raspunsuri

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🎥   Video-urile clientilor multumiti

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Liliac - Prima iubire
 •   🌸   Jonclia - Simpatie
 •   🌸   Primula - Tinerete
 •   🌸   Nasturtium - Victorie
 •   🌸   Verbena - Sensibilitate
 •   🌸   Amarilis - Mindrie, admiratie