PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Zazulenii Vechi

livrare flori prin curier in Zazulenii Vechi - la timp si la pret accesibil

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori prin curier in Zazulenii Vechi, si in oricare raion din Republica Moldova. Aveti nevoie numai sa efectuati comanda in magazinul nostru online iar floristii nostri vor aduce modelele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti inalt calificati in domeniul floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri inalt calificati zilnic string modele originale de buchete pentru cele mai neobisnuiteocazii cum ar fi:8 martie, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Jubileu si multe altele….

Ceea ce ne defineste e – profesionalismul!

 • Un sortiment enorm de compozitii florale cu livrare rapida;
 • Ajutor permanenta pentru clienti;
 • Livrare asigurata rapida 24/24 a buchetelor de flori in Zazulenii Vechi;
 • Buchetele noastre de flori sunt depozitate in camere speciale care le pastreaza insusirile elementare de prospetime;
 • Florarii nostri incep crearea buchetului de flori numai exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • Pentru crearea compozitiilor noastre de flori sunt utilizate numai plante absolut sanatoase.

Cum se poate achizitiona flori cu transport inclus in Zazulenii Vechi?

Aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu 24/24 buchete de flori cu livrare in Zazulenii Vechi in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii nostri la tel +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru lucreaza mereu si neintrerupt iar in astfel de conditii puteti comanda flori indiferent de ora. Livrarea buchetelor in Zazulenii Vechi se realizeaza in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii.

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

♛   Тop 5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si rafinati arata intr-adevar regal, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate imensa la alcatuirea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Galbenele - Gelozie
 •   🌸   Jonclia - Simpatie
 •   🌸   Garoafa pestritata - Refuz
 •   🌸   Garoafa roz - Dragoste materna
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Lavanda - Singuratate