preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Bucovat

NON STOP livrarea buchetelor de flori si cadourilor Surprize La Usa Ta Bucovat

Cos cu flori – este o atentie remarcabila. Cu ajutorul acestui dar la dumneavoastra este posibilitatea sa demonstrati sentimentele dumneavoastra fata de persoana valoroasa, sa scoateti in evidenta nivelul de respect sau sa sporiti starea sufleteasca pe ziua de azi. Pe site-ul nostru de flori nostru CadouriOnline puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Bucovăț pentru absolut orice eveniment, si in orice interval comod pentru dumneavoastra. Buchet de flori, baloane sau orice alta comanda, vom aduce atent, si in termenul indicat de dumneavoastra. Compania noastra presteaza 2 modalitati comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul zilei de la momentul achitarii comenzii
 • - in timpul ales de dumneavoastra

Online magazinul de cadouri si flori va propune posibilitatea sa achizitionati buchete de flori sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita functiei Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de cadouri si flori realizeaza buchete din flori din felurite tari! Mesterii nostri cu insufletire alcatuiesc adevarate capodopere din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege cadouri din dulciuri, un urs din plus sau o frumoasa felicitare.

Cum se poate de realizat achizitia Surprize La Usa Ta in Bucovat?

Internet magazinul de flori si cadouri CadouriOnline lucreaza la orice ora. Cu scopul de a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Bucovăț este de ajuns de ales compozitia din flori favorita, de pus in cos si de indicat timpul si locul de express livrare. Sa introduceti plata pentru comanda voastra dumneavoastra puteti conform procedeelor indicate mai jos:

 • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici si criptomoneda

Dupa ce veti inregistra cererea, va va telefona floristul nostru si va afla detaliile necesare.

 

Personalul online magazinului nostru de flori vor alcatui o compozitie florala cu exactitate ca in fotografiile din catalogul nostru. Serviciul nostru de express livrare are in posesie transport auto cu camere de inghetare profesionale. Aceasta inseamna, ca la locul de trai specificat de dumneavoastra vor livra flori intr-adevar proaspete in stare perfecta.

Surprize La Usa Ta Bucovat propune:

Ajutor la alegere

🌻   Buchetele de flori care ar trebui sa le cumparati

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌹   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌹   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere perfecta pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌻   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele festive cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🍀   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌷   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  In Brahmanism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru izbavirea de maladii.
 •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🍀   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌻   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».