Paști
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Fapte ineresante despre flori. Сomanda florile la domiciliu

Istoria florilor are multe facte interesante. Înainte de a comanda florile la domiciliu și să bucurați persoana comanda florile ieftiniubită, Vă propunem să vă relaxați un pic și de a afla mai multe despre istoria florilor.

  • Cultivarea de flori a apărut circa patru mii de ani în urmă, în Egipt. Acestea decorau sălile palatelor.
  • În antichitate, florile aveau menirea unui limbaj universal. Acestea se dăruiau nu numai pentru a-și exprima sentimentele, dar și pentru a-și împărtăși gândurile.
  • Crizantemele sunt cele mai interzise de flori din lume, mai ales buchet de crizanteme. Acestea se consideră a fi un simbol al puterii împăratului Japoniei. În numele acestor flori e numită una dintre cele mai onorabile decorații de stat. Apropo, buchet de crizanteme poate avea diferite semnificații, în dependență de culoare.
  • În Grecia, locuințele, statuile zeităților, palatele — toate se înfrumusețau cu toporași, mai ales în timpul sărbătorilor. La gali planta dată simboliza inocența și puritate. În Franța, câștigătorii competițiilor poetice din Toulouse, li se dăruia toporași din aur. 
  • În natură există și flori comestibile. Pentru a utiliza la alimentare păpădia, acestea sunt înmuiate bine, pentru a elimina excesul de amărăciune și se adaugă în salate. Din cicoare se poate face o băutură răcoritoare, care nu cedează cafelei. Crizanteme, de asemenea, se utilizează pentru alimente, iar din rădăcini de lotus se poate fierbe supă. 
  • Este cunoscut faptul că florile are bioritmul său. Profitând de această caracteristică, inventatorul ceh Carl Linnaeus a inventat ceasul floral. Orologiul acestora consta din mai multe blocuri, întocmite din diferite flori. Cu ajutorul acestui ceas, se putea destul de determinat timpul exact. 
  • Un simbol al SUA, a Marii Britaniei și Iranului e trandafir. 
  • Primele date despre lalele apar încă din vremea lui Confucius. Acesta simbolizează calea vieții și eternitatea dragostei. comanda florile la domiciliu
  • Până în secolul șase, în Olanda nu creștea nici o lalele. Acestea fost aduse în această țară din Turcia. Floarea costa foarte scump, iar valoarea acesteia era mult mai mare decât a multor metale și pietre prețioase. Valoarea unei cepe de lalele putea depăși 2 mii de dolari. Floarea se evidențiază prin viteza de creștere — într-o zi, aceasta crește cu doi centimetri în lungime.

Nu se știe ce este, de fapt mai mult — flori sau povești legate de acestea. Cert este un singur lucru — dragostea către flori rămâne neschimbată. Timp de secole, oamenii dăruiau reciproc flori, le-a folosit pentru a trata, le lăudau și se inspirau. Pe site-ul nostru oricine poate comanda florile la domiciliu — de la Dvs se cere doar de a face o alegere. De restul va avea grijă compania noastră.

4.75 (545 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați