PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Leova

Buchetele frumoase sunt întotdeauna un cadou frumos pentru o tânără pentru orice ocazie. Pentru a cumpăra flori minunate, nu este necesar să mergeți în căutare de magazine de flori, deoarece există o companie CadouriOnline. Pe site-ul nostru puteți cumpăra un buchet de trandafiri cu livrare la Leova și obțineți un buchet elegant de trandafiri în orice moment al zilei. Cum să utilizați serviciul CadouriOnline? Ridicați în catalogul nostru trandafiri de flori din Leova și începeți să comandați. Atunci când efectuați o achiziție pe site, trebuie să scrieți informații de contact. Dacă întâmpinați dificultăți la finalizarea comenzii - contactați consultantul. Consultantul nostru vă va ușura problemele cu privire la comandă și va grăbi procesul de eliberare. Dupa procesarea comenzii, floraritul nostru va colecta un buchet frumos de trandafiri care va topi inima oricărei femei. În continuare, angajatul nostru va aduce imediat un buchet de trandafiri către Leova la adresa dorită. La cererea clientului, curierul poate anunța doamna dvs. sau poate surprinde brusc. Femeia voastră va fi foarte mulțumită să primească o surpriză neașteptată!

Lista intrebarilor populare

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Republicii Moldova?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

🌻   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌷   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa comandati flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌸   9 sfaturi privind prelungirea vietii florilor proaspat taiate

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa rece clocotita de 10-12 grade si dati-i apei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Amplasati florile in apa (taiate)
 •   🌊   -  Nu uitati zilnic sa schimbati apa
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, amplasati-le intr-o vaza separata