PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Lipcani

Flori frumoase - asta îmbunătățește starea de spirit pentru orice femeie. Pentru a vă place o tânără cu un buchet de flori proaspete, nu trebuie să mergeți la cumpărături pentru a afla dacă există un excelent serviciu de livrare pentru florile CadouriOnline. Cu ajutorul nostru, puteți cumpăra un buchet de trandafiri cu livrare la Lipcani și obțineți un buchet de trandafiri frumos, oricând vă convine. Întrebați - cum să faceți o achiziție? Pe site-ul nostru puteți alege un buchet de trandafiri neobișnuit în Lipcani și începe înregistrarea ordinului. Atunci când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să scrie contacte. Dacă întâmpinați dificultăți la finalizarea comenzii - contactați personalul nostru. Managerul de servicii CadouriOnline vă va salva problemele cu ordinea și va accelera procesul de eliberare. După prelucrarea aplicației, floraria noastră va produce un buchet frumos de trandafiri care va topi inima oricărei fete. Apoi, angajatul nostru drozhit buchet de trandafiri în Lipcani la adresa specificată. Prin voința clientului, managerul poate să-ți anunțe femeia sau să facă o surpriză bruscă. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari-raspunsuri

🌹   Cele mai bune buchete de trandafiri de la CadouriOnline

🚚   Livrarea florilor si cadourilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Buneti  -  Costul livrarii: 112 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ialoveni  -  Costul: 220 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vulcanesti  -  Promo-Pret: 1482 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straseni  -  Costul: 354 MDL

🌷   Cum selectam un buchet in dar?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌸   1  -  Mugurii florilor se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌺   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🍀   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 45 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 4.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de sulf.