PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare de flori în Comrat

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 50 lei
coșul cu miniroze multicolorate
Coșul "Adorație"
1399lei 1449 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
compozitia din gerbere, crini si irisi
Compoziția "Confetti"
499lei 535 lei
Detalii
Comandă
Favorite
buchet din miniroze albe
Buchet "Air"
822lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 1 lei
buchet de trandafiri "Povestea"
Buchet de trandafiri "Povestea"
699lei 700 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 129 lei
buchet "Zâmbetul tău"
Buchet "Zâmbetul tău"
999lei 1128 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 158 lei
guzman in ghiveci
Guzman
662lei 820 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 31 lei
buchet din trandafiri, garoafe, orhidee
Buchet "Parisienne"
599lei 630 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
compozitie din garoafe rosii
Buchet "Sincere mulțumiri"
549lei 585 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 20 lei
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1499lei 1519 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 120 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
999lei 1119 lei
Detalii
Comandă
Favorite
buchet din trandafiri rosii in cutie
Buchet "Enigma"
700lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 41 lei
сompoziția "Orhideele pentru tine"
Compoziția "Orhideele pentru tine"
829lei 870 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Lucrul într-o companie mare necesită un impact serios. Și este foarte frumos atunci când șeful evalueaza în mod corespunzător activitatea subordonaților lui. Un dar neașteptat - este ceea ce le va ridica în sus dispozitia și va înființa intr-un mod productiv. In acest lucru va ajuta livrare de flori in Comrat. Sefului nu ii va trebui să se gindeasca mult cu ce sa incurajeze angajatori, pentru că Cadouri Online deja s-a gindit din timp.

Un buchet elegant poate fi de diferite dimensiuni, culori, design, etc. Principalul lucru este că omul ocupat nu va trebui să cumpere flori in Comrat singur. Este suficient să utilizați site-ul și sa efectuati cumpărături on-line. Aceasta este o mare oportunitate de a comanda o frumoasa compozitie din plante proaspete.

Durata de viață a unei firme mari- este o serie de evenimente plăcute, care merg mână în mână cu dificultăți. În cazul în care echipa le face fata la nivel, este posibil de a sărbători acest lucru. Și a cumpăra flori la comanda in Comrat - este cel puțin ce se poate face. Acest lucru se referă nu numai la succesele companiei, dar și sărbători, cum ar fi zilele de naștere, încheierea de tranzacții profitabile, etc. Da, pentru toate aceste activități sunt necesare flori la comanda Comrat ar trebui să înțeleagă acest lucru.

CadouriOnline efectueaza transportarea de cadouri la adresa stabilita într-un timp scurt. Va garantam calitatea serviciilor și prețuri mici. Pentru curierii nostri livrare de flori Comrat si viteza au fost întotdeauna concepte inseparabile.

Intrebari si raspunsuri

🚚   Conditiile de livrare de la CadouriOnline

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🚚   Pretul livrarii cadourilor si florilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Staunceni  -  Costul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bic  -  Pretul: 151 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ialoveni  -  Pretul: 220 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Costul livrarii: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Nisporeni  -  Costul livrarii: 634 MDL

🌸   Cum selectam un buchet de flori in dar?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu data.
 •   🌺   Buchetele pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌸   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Tuberoza - Dorinta interzisa
 •   🌸   Delphinium - Modestie
 •   🌸   Petunia - Iritare
 •   🌸   Oleandru - Atentie
 •   🌸   Loach - Ascultare
 •   🌸   Crin portocaliu - Antipatie