PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare de flori în Taraclia

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 16 lei
trandafiri rosii cu fundita roz
Trandafiri rosii cu fundita roz
449lei 465 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 19 lei
buchet din trandafiri rosii si miniroze
Buche "Simplitate"
399lei 418 lei
Detalii
Comandă
Favorite
buchet din miniroze albe
Buchet "Air"
822lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 158 lei
guzman in ghiveci
Guzman
662lei 820 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
compozitie din garoafe rosii
Buchet "Sincere mulțumiri"
549lei 585 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 20 lei
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1499lei 1519 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 120 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
999lei 1119 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
buchet de trandafiri rosii la con
Buchet de trandafiri roșii la con
849lei 885 lei
Detalii
Comandă
Favorite
buchet din trandafiri rosii in cutie
Buchet "Enigma"
700lei
Detalii
Comandă
Favorite

În lumea de astăzi cadourilor au devenit un fel de clișeu. Cu toate acestea, in CadouriOnline sunt siguri ca un cadou ar trebui să fie plăcut și sa vina direct din inimă. Numai în acest caz, persoana dragă se va simti iubita și dorita. Deaceea pentru noi livrare de flori la comanda, Taraclia și sarbatoare - au concepte similare.

Dacă doriți să primiti placere de la curtare, ar trebui să utilizați serviciul nostru. Executăm comanda la cel mai înalt nivel aducem cele mai bune flori in Taraclia! Fiti de acord că un buchet frumos - este cel mai simplu mod de a vorbi despre afecțiunea sa. Mai ales ca fiecare femeie iubește să primească daruri.

Cum este livrarea de flori în Taraclia cu CadouriOnline? Clientul trebuie să facă o cerere, folosind site-ul companiei. De asemenea, procesul poate „manivela“ și pe telefon. Un manager cu experienta va intelege rapid de ce aveti nevoie și va propune cea mai bună varianta pentru darul tau. În plus in afara de buchet de lux, este posibil să comandati și alte surprize, inclusiv fructe și bomboane. După cum puteți vedea, flori la comanda în Taraclia - este foarte simplu.

Pentru a mulțumi pe cineva drag, nu trebuie să cheltuiti sume uriașe de bani. Va oferim preturi mici pentru buchete și un bonus pentru clienții permanenți. Dacă aveți nevoie de flori, Taraclia ne poate aștepta in vizita.

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🌻   TOP 5 cele mai frumoase compozitii din flori

🚚   Pretul livrarii in alte orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vatra  -  Pretul: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Condrita  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Orhei  -  Promo-Pret: 399 MDL
 •   🚚   Chisinau - Drochia  -  Costul livrarii: 1442 MDL
 •   🚚   Chisinau - Telenesti  -  Promo-Pret: 633 MDL

🌸   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete stralucitoare mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌸   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌸   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌻   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de boli.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa gindacii.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Cea mai inalta floare in Lume se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 5.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de sulf.