PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Cimislia

Livrare prin curier a florilori in Cimislia - in oficiu sau acasa si la un pret convenabil

In magazinul nostru online puteti comanda flori prin curier in Cimislia, si in oricare raion din Moldova. De la dumneavoastra se cere numai sa achitati comanda pe site-ul nostru iar angajatii nostri vor livra compozitiile comandate direct la adresa indicata.

Profesionisti calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Floristii nostri inalt calificati in fiecare zi creaza modele originale de buchete pentru diferitesarbatori cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Craciun si multe altele….

Avantajele serviciului nostru

 • Un asortiment foarte bogat de buchete cu livrare asigurata;
 • Consultanta in orice moment pentru clientii nostri;
 • Livrare prin curier rapida 24/24 a florilor in Cimislia;
 • Florile noastre sunt depozitate in camere separate care le asigura caracteristicile esentiale de resistenta si prospetime;
 • Floristii nostri incep stringerea buchetului de flori numai in mod anticipat, inainte de livrare catre cumparator;
 • La asamblarea compozitiilor noastre de flori sunt folosite doar plantele sanatoase.

Cum poti obtine buchete cu livrare in Cimislia?

Aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu 24/24 buchete cu livrare in Cimislia pe site-ul magazinului nostru online. Puteti cumpara direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md lucreaza fara intreruperi iar in astfel de conditii puteti realiza o comanda de flori oricind aveti timp. Serviciile de livrare buchete in Cimislia se realizeaza in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

F.A.Q.

👑   Care buchete de flori recomanda floristii nostri?

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

🎥   Cum a fost? Video de la livrare

🌸   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  In Krishnaism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de infectii.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌸   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».