PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Ciofu

Livrare flori in Ciofu - la timp si la un pret convenabil

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda flori prin curier in Ciofu, si in oricare raion din tara. De la dumneavoastra se cere doar sa realizati comanda online iar floristii nostri vor livra buchetele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti inalt calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri profesionisti in fiecare an creaza compozitii florale exceptionale pentru diverseocazii cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Craciun si multe altele….

Ceea ce ne defineste e – calitatea si profesionalismul!

 • Un sortiment enorm de flori cu livrare asigurata;
 • Sustinere 24/24 pentru clientii nostri;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a buchetelor in Ciofu;
 • Florile sunt pastrate in sere special-concepute care le garanteaza caracteristicile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Florarii nostri trec la crearea buchetului doar exact inainte de livrare catre client;
 • Pentru asamblarea buchetelor noastre de flori sunt utilizate doar plantele sanatoase.

Cum poti obtine buchete cu livrare in Ciofu?

Aveti posibilitatea de a comanda la orice ora buchete cu transport asigurat in Ciofu pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau prin email manager@cadourionline.md. Serviciul nostru e activ NON STOP si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale la orice ora convenabila. Livrarea buchetelor in Ciofu vor fi organizate in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🌼   Selectia compozitiilor florale de la CadouriOnline

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

♛   Care flori sunt daruite cel mai des?

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii minunati si eleganti arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la crearea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si mereu se bucura de o imensa popularitate la crearea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌺   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌷   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 13 kilograme.
 •   🌺   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌻   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.