PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Fetita

Livrarea florilor in Fetita - direct la domiciliu si la pret ieftin

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Fetita, si in oricare regiune din Moldova. De la dumneavoastra se cere doar sa achitati comanda online iar floristii serviciului nostru vor aduce compozitiile comandate exact la adresa necesara.

Angajati certificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Floristii nostri inalt calificati in fiecare zi string modele originale de buchete pentru cele mai variateocazii ca:opt martie, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Jubileu si altele sarbatori.

De ce merita sa alegeti CadouriOnline.md?

 • Un asortiment foarte bogat de compozitii floristice cu livrare asigurata;
 • Deservire 24/24 pentru clienti;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor in Fetita;
 • Florile sunt depozitate in sere speciale care le garanteaza caracteristicile elementare de prospetime;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep asamblarea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de trimiterea buchetului catre cumparator;
 • La crearea compozitiilor sunt utilizate doar plantele complet sanatoase.

Cum poti obtine buchete cu livrare asigurata in Fetita?

Puteti achizitiona la orice ora convenabila flori cu livrare in Fetita pe site-ul magazinului nostru online. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic fiindca lucreaza fara intreruperi de aceea aveti posibilitatea de a comanda flori oricind aveti timp. Livrarea florilor prin curier in Fetita vor fi desfasurate in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii.

Posibil, va intereseaza:

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Republicii Moldova?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Idei de buchete de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet

 •   💘   5 - marturisirea sentimentelor
 •   💗   9 - eu sunt la picioarele dvs
 •   💗   17 - se daruie unui prieten bun
 •   💗   21 - eu te ador
 •   💕   101 - dar persoanei iubite si unice

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌺   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.