PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Hirjau

Livrare buchete de flori in Hirjau - direct la domiciliu si la pret ieftin

In magazinul nostru online puteti comanda buchete de flori prin curier in Hirjau, si in oricare regiune din tara. Sunteti nevoit(a) numai sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar curierii serviciului nostru vor livra buchetele comandate direct la adresa indicata.

Angajati inalt calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri profesionisti zilnic creaza compozitii florale pentru o multime desarbatori ca:8 martie, 14 februarie, Anul Nou si altele sarbatori.

De ce CadouriOnline?

 • Un sortiment enorm de compozitii floristice cu livrare rapida;
 • Consultanta permanenta pentru clientii nostri;
 • Livrare asigurata 24/24 a buchetelor de flori in Hirjau;
 • Buchetele noastre de flori sunt tinute in sere speciale care le asigura caracteristicile elementare de rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep asamblarea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de livrare catre cumparator;
 • Pentru crearea buchetelor sunt folosite numai plantele complet sanatoase.

Cum poti cumpara buchete cu livrare asigurata in Hirjau?

Aveti posibilitatea de a achizitiona la orice ora convenabila buchete de flori cu livrare in Hirjau pe site-ul nostru de flori si cadouri cu livrare. Puteti comanda direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul nostru e activ 24/24 iar in astfel de conditii puteti realiza o comanda de flori oricind aveti timp. Livrarea florilor in Hirjau vor fi organizate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

Intrebari frecvente

🚚   Conditiile de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

🎥   Video de la livrare

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Gloxinia - Prima iubire
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Narcisa - Narcisism
 •   🌸   Margareta - Puritate
 •   🌸   Acacia - Iubire casta