PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Prisaca

Livrarea florilor in Prisaca - la timp si la pret ieftin

In online market-ul CadouriOnoline.md aveti posibilitatea de a comanda buchete cu livrare in Prisaca, si in oricare regiune din Moldova. De la dumneavoastra se cere doar sa achitati comanda pe site-ul nostru iar angajatii companiei noastre va vor livra buchetele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti inalt calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun serviciu de livrare a florilor in Moldova Specialistii nostri profesionisti zi de zi creaza compozitii florale exceptionale pentru o multime de ocazii ca:8 martie, paisprezece februarie, Jubileu si multe altele….

De ce suntem cei mai buni?

 • Un asortiment urias de buchete de flori cu livrare rapida;
 • Ajutor permanenta pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a florilor in Prisaca;
 • Buchetele noastre sunt tinute in camere speciale care le ofera caracteristicile esentiale de rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii trec la stringerea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • La crearea compozitiilor noastre de flori sunt utilizate numai flori complet sanatoase.

Cum poti obtine buchete cu livrare in Prisaca?

Aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu 24/24 buchete de flori cu transport in Prisaca pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau prin email manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online lucreaza la orice ora si datorita acestor conditii puteti realiza o comanda de buchete in orice moment al zilei. Livrarea florilor prin curier in Prisaca se realizeaza in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

FAQs

🚚   Conditiile de livrare a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Republicii Moldova?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

🎥   Video-urile clientilor multumiti

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Iberis - Indiferenta
 •   🌸   Musetel - Tinerete
 •   🌸   Garoafa pestritata - Refuz
 •   🌸   Garoafa rosie - Iubire pasionala
 •   🌸   Busuioc - Ura
 •   🌸   Anemona - Sinceritate