PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Radulenii Vechi

livrare flori prin curier in Radulenii Vechi - eficient si la pret avantajos

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Radulenii Vechi, si in oricare localitate din Republica Moldova. Trebuie numai sa efectuati comanda online iar curierii serviciului nostru va vor livra compozitiile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti inalt calificati in domeniul floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri profesionisti zilnic string modele originale de buchete pentru diferite sarbatori ca:Ziua Internationala a Femeilor, paisprezece februarie, Craciun si altele sarbatori.

De ce merita sa comadati pe site-ul nostru?

 • Un asortiment extrem de vast de flori cu livrare;
 • Deservire la orice ora pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor in Radulenii Vechi;
 • Buchetele noastre sunt tinute in camere speciale care le pastreaza proprietatile elementare de resistenta si prospetime;
 • Florarii nostri trec la crearea buchetului de flori numai exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • Pentru stringerea compozitiilor sunt implicate doar florile complet sanatoase.

Cum poti achizitiona buchete cu livrare asigurata in Radulenii Vechi?

Aveti posibilitatea de a achizitiona la orice ora buchete de flori cu livrare in Radulenii Vechi pe site-ul nostru de flori si cadouri cu livrare. Puteti cumpara direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece lucreaza fara intreruperi si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale oricind aveti timp. Livrarea florilor prin curier in Radulenii Vechi vor fi desfasurate in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

Ajutor la alegere

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌸   Cum alegem un buchet?

 •   🌷   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Limbajul florilor

 •   🌸   Liliac - Prima iubire
 •   🌸   Caprifoi - Generozitate
 •   🌸   Zambila - Joc, distractie
 •   🌸   Gardenie - Iubire secreta
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Anemona - Sinceritate