PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Razalai

Livrare flori in Razalai - rapid si la pret ieftin

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori prin curier in Razalai, si in oricare raion din Moldova. Aveti nevoie doar sa efectuati comanda online iar curierii serviciului nostru vor aduce modelele comandate exact la adresa necesara.

Angajati certificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri profesionisti zilnic elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru cele mai diversesarbatori cum ar fi:opt martie, Ziua Indragostitilor, Jubileu si altele sarbatori.

Cel mai bun serviciu de flori si cadouri cu livrare!

 • Un sortiment enorm de compozitii floristice cu livrare asigurata;
 • Consultanta Non-Stop pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare rapida 24/24 a buchetelor in Razalai;
 • Buchetele noastre de flori sunt tinute in sere speciale care le asigura proprietatile elementare de prospetime;
 • Florarii nostri incep asamblarea buchetului doar in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre client;
 • La asamblarea buchetelor sunt folosite numai plante complet sanatoase.

Cum poti cumpara buchete cu transport asigurat in Razalai?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 flori cu livrare inclusa in Razalai pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct de pe site-ul nostru, sunind mangerii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online lucreaza NON STOP si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a comanda buchete la orice ora convenabila. Serviciile de livrare flori in Razalai vor fi executate in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

Intrebari si raspunsuri interesante

🌼   Floristii nostri va recomanda urmatoarele 5 compozitii florale:

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌼   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌺   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌷   1  -  Cea mai minuscula floare din lume, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 93 cm greutatea acesteia prevede 10 kilograme.
 •   🌼   2  -  In Hinduism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de maladii.
 •   🌷   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌷   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».