PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Selistea Noua

Livrare prin curier a florilori in Selistea Noua - eficient si la pret avantajos

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori cu livrare in Selistea Noua, si in oricare regiune din tara. De la dumneavoastra se cere doar sa completati comanda pe site-ul nostru iar curierii nostri vor livra compozitiile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Angajati calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Specialistii nostri inalt calificati zilnic creaza compozitii florale pentru diverseocazii ca:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Jubileu si multe altele….

Avantajele noastre

 • Un sortiment extrem de vast de buchete cu transport asigurat;
 • Ajutor permanenta pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor in Selistea Noua;
 • Florile sunt tinute in sere speciale care le pastreaza caracteristicile esentiale de rezistenta;
 • Florarii nostri incep asamblarea compozitiei doar exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • La stringerea compozitiilor noastre de flori sunt utilizate doar florile sanatoase.

Cum se poate procura flori cu transport inclus in Selistea Noua?

Aveti posibilitatea de a cumpara la orice ora convenabila flori cu transport asigurat in Selistea Noua in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti comanda chiar accesind site-ul, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru lucreaza la orice ora si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale indiferent de ora. Serviciile de livrare flori prin curier in Selistea Noua vor fi executate in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii.

Intrebari si raspunsuri interesante

🚚   Conditiile de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Selectia de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌺   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌸   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Cum pastram buchetul proaspat:sfaturi si recomandari

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa rece clocotita de 10-13 grade si dati-i apei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, asezati acolo florile
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat zilnnic
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu se recomanda sa fie amplasata cu celelalte flori, amplasati-le intr-o vaza separata