PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Sofranovca

Livrare prin curier a florilori in Sofranovca - la timp si la pret accesibil

Pe site-ul nostru puteti comanda flori prin curier in Sofranovca, si in oricare raion din Republica Moldova. De la dumneavoastra se cere doar sa efectuati comanda online iar curierii nostri va vor livra modelele comandate exact la adresa necesara.

Specialisti calificati in sfera floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri inalt calificati an de an string buchete de flori unice pentru cele mai variateocazii ca:opt martie, Ziua Indragostitilor, Jubileu si multe altele….

De ce merita sa comadati pe site-ul nostru?

 • Un asortiment extrem de bogat de flori cu livrare rapida;
 • Sustinere in orice moment pentru clientii nostri;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a buchetelor de flori in Sofranovca;
 • Buchetele sunt pastrate in camere speciale care le garanteaza insusirile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Florarii nostri trec la elaborarea buchetului de flori numai exact inainte de livrare catre client;
 • La asamblarea buchetelor noastre sunt utilizate numai plantele absolut sanatoase.

Cum se poate achizitiona buchete cu livrare in Sofranovca?

Puteti comanda la domiciliu la orice ora buchete de flori cu transport in Sofranovca pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii nostri la tel +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru functioneaza fara intreruperi iar in astfel de conditii puteti comanda compozitii florale in orice moment al zilei. Livrarea buchetelor prin curier in Sofranovca se vor efectua in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii date.

FAQs

🌼   Floristii nostri va recomanda urmatoarele 5 compozitii florale:

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌻   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora se potriveste cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌹   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌸   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌸   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌷   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌼   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».