PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Sovietscoe

Livrarea florilor in Sovietscoe - rapid si la un pret convenabil

In online market-ul CadouriOnoline.md puteti comanda buchete de flori cu livrare in Sovietscoe, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie doar sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar curierii nostri vor aduce florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Angajatii nostri profesionisti in fiecare an pregatesc compozitii florale exceptionale pentru diverseocazii cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Anul Nou si multe altele….

De ce merita sa comadati pe site-ul nostru?

 • Un asortiment extrem de vast de buchete de flori cu livrare;
 • Deservire 24/24 pentru clienti;
 • Livrare rapida 24/24 a buchetelor in Sovietscoe;
 • Buchetele noastre sunt pastrate in camere speciale care le ofera insusirile esentiale de rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii trec la asamblarea buchetului numai exact inainte de trimiterea buchetului catre cumparator;
 • Pentru asamblarea buchetelor noastre de flori sunt implicate numai plante sanatoase.

Cum poti procura buchete cu livrare in Sovietscoe?

Aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu la orice ora buchete cu livrare in Sovietscoe in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct de pe site-ul nostru, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md lucreaza fara intreruperi de aceea aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale oricind aveti timp. Livrarea buchetelor prin curier in Sovietscoe se vor realiza in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii in cauza.

Posibil, va intereseaza:

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌺   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu data.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor arata, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌸   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌷   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌸   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌼   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Cea mai inalta floare pe planeta se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de sulf.