PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Stauceni

Livrarea florilor in Stauceni - in oficiu sau acasa si la pret accesibil

Pe site-ul CadouriOnline.md puteti comanda flori cu livrare in Stauceni, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie doar sa completati comanda in magazinul nostru online iar floristii CadouriOnline va vor aduce modelele comandate exact la adresa necesara.

Specialisti calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Angajatii nostri profesionisti in fiecare an string buchete unice pentru cele mai neobisnuite sarbatori cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua Indragostitilor, Anul Nou si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – experienta!

 • Un sortiment extrem de vast de flori cu livrare asigurata;
 • Ajutor la orice ora pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare asigurata rapida 24/24 a florilor in Stauceni;
 • Buchetele noastre de flori sunt pastrate in sere special-concepute care le garanteaza insusirile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Floristii nostri incep asamblarea buchetului de flori doar exact inainte de realizarea livrarii catre client;
 • Pentru stringerea buchetelor noastre de flori sunt folosite doar flori complet sanatoase.

Cum se poate achizitiona flori cu livrare in Stauceni?

Aveti posibilitatea de a comanda la orice ora convenabila buchete de flori cu livrare in Stauceni pe site-ul magazinului nostru online. Puteti comanda chiar accesind site-ul, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online lucreaza fara intreruperi de aceea aveti posibilitatea de a realiza o comanda de buchete in orice moment al zilei. Livrarea florilor in Stauceni vor fi executate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii in cauza.

F.A.Q.

💸   Modalitati de achitare

 •   💸   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   💸   Achitare cu cardul: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   💸   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💸   In numerar

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌸   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere extraordinara pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor arata, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌹   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌸   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌺   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.