PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Tabani

livrare flori prin curier in Tabani - la timp si la pret accesibil

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori prin curier in Tabani, si in oricare regiune din tara. Aveti nevoie numai sa realizati comanda pe site-ul nostru iar floristii serviciului nostru vor aduce modelele comandate exact la adresa necesara.

Angajati certificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Floristii nostri profesionisti an de an pregatesc compozitii florale exceptionale pentru o multime deocazii ca:Ziua Internationala a Femeilor, paisprezece februarie, Craciun si altele sarbatori.

Avantajele serviciului nostru

 • Un sortiment foarte bogat de compozitii floristice cu livrare asigurata;
 • Ajutor 24/24 pentru clienti;
 • Livrare 24/24 a florilor in Tabani;
 • Florile sunt pastrate in camere speciale care le pastreaza proprietatile elementare de prospetime;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii trec la asamblarea buchetului de flori numai in mod anticipat, inainte de livrare catre client;
 • La crearea buchetelor noastre de flori sunt folosite doar florile absolut sanatoase.

Cum poti achizitiona buchete de flori cu livrare asigurata in Tabani?

Puteti cumpara la orice ora convenabila buchete cu livrare in Tabani in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti comanda direct pe site, sunind consultantii nostri la tel +(373) 60-68-00-88 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md lucreaza NON STOP si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a comanda buchete indiferent de ora. Serviciile de livrare flori prin curier in Tabani vor fi desfasurate in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii.

TOP 4 intrebari

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cele mai bune idei de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele!

🌺   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele oficiale vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Crizantema - Prietenie
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Orhidee - Frumusete
 •   🌸   Narcisa - Narcisism
 •   🌸   Migdala - Speranta
 •   🌸   Acacia - Iubire casta