PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Tartaul de Salcie

livrare flori prin curier in Tartaul de Salcie - chiar acasa si la pret ieftin

Pe site-ul nostru puteti comanda buchete cu livrare in Tartaul de Salcie, si in oricare regiune din Republica Moldova. Trebuie numai sa realizati comanda in magazinul nostru online iar curierii companiei noastre vor livra buchetele comandate exact la adresa necesara.

Specialisti calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori – CadouriOnline.md Angajatii nostri inalt calificati zi de zi elaboreaza buchete unice pentru cele mai variate ocazii ca:Ziua Internationala a Femeilor, 14 februarie, Jubileu si altele sarbatori.

De ce merita sa comadati pe site-ul nostru?

 • Un asortiment enorm de buchete cu transport asigurat;
 • Ajutor in orice moment pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare rapida 24/24 a florilor in Tartaul de Salcie;
 • Florile noastre sunt tinute in camere speciale care le ofera caracteristicile elementare de rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii trec la crearea compozitiei doar in mod anticipat, inainte de livrare catre client;
 • Pentru asamblarea compozitiilor noastre de flori sunt implicate doar florile complet sanatoase.

Cum se poate cumpara flori cu livrare in Tartaul de Salcie?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 buchete de flori cu transport in Tartaul de Salcie pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul nostru e activ NON STOP din acest motiv puteti comanda flori indiferent de ora. Serviciile de livrare buchete in Tartaul de Salcie se vor realiza in termen de 4 pina la 6 ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

Intrebari si raspunsuri

🚚   Regulile de livrare a produselor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale RM?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

♛   Тop flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii nemaipomeniti si eleganti arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate mare la crearea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si intotdeauna se bucura de o faima la crearea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌹   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌺   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌷   5  -  Cea mai inalta floare in Lume creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de amoniac.