PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Tepilova

Livrare buchete de flori in Tepilova - direct la domiciliu si la un pret convenabil

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori prin curier in Tepilova, si in oricare regiune din Republica Moldova. De la dumneavoastra se solicita numai sa completati comanda pe site-ul nostru iar curierii CadouriOnline vor livra florile comandate direct la adresa indicata.

Profesionisti calificati in sfera floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Angajatii nostri inalt calificati zilnic creaza compozitii florale exceptionale pentru diferitesarbatori ca:Ziua Internationala a Femeilor, 14 februarie, Jubileu si multe altele….

Avantajele serviciului nostru

 • Un sortiment foarte bogat de buchete de flori cu livrare;
 • Sustinere Non-Stop pentru cumparatori;
 • Livrare 24/24 a florilor in Tepilova;
 • Florile sunt tinute in camere speciale care le pastreaza insusirile elementare de prospetime si rezistenta;
 • Floristii nostri incep asamblarea compozitiei numai exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • La stringerea buchetelor sunt utilizate numai plantele absolut sanatoase.

Cum poti comanda buchete de flori cu transport inclus in Tepilova?

Aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu la orice ora buchete de flori cu transport in Tepilova pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda chiar accesind site-ul, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md lucreaza NON STOP de aceea aveti posibilitatea de a comanda buchete la orice ora convenabila. Serviciile de livrare buchete de flori in Tepilova se vor efectua in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii.

Raspunsuri la intrebari populare

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de destinatie si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🚚   Pretul livrarii florilor si cadourilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Staunceni  -  Costul livrarii: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Tohatin  -  Promo-Pret: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ialoveni  -  Pretul: 220 MDL
 •   🚚   Chisinau - Causeni  -  Promo-Pret: 646 MDL
 •   🚚   Chisinau - Rezina  -  Pretul: 737 MDL

🌼   Cum selectam un buchet in dar?

 •   🌷   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
 •   🌸   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  Omenirea a descoperit mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii simbolizeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare pe Pamint este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de amoniac.