PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Zaicani

Livrarea florilor in Zaicani - direct la domiciliu si la pret ieftin

In magazinul nostru online aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori cu livrare in Zaicani, si in oricare localitate din Moldova. Aveti nevoie doar sa achitati comanda pe site-ul nostru iar curierii companiei noastre va vor aduce buchetele comandate exact la adresa necesara.

Angajati certificati in domeniul floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Angajatii nostri profesionisti zilnic elaboreaza modele originale de buchete pentru o multime de ocazii cum ar fi:8 martie, paisprezece februarie, compozitii de nunta si multe altele….

De ce suntem cei mai buni?

 • Un asortiment extrem de bogat de buchete cu livrare asigurata;
 • Ajutor permanenta pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a buchetelor de flori in Zaicani;
 • Florile sunt pastrate in sere special-concepute care le pastreaza caracteristicile elementare de rezistenta;
 • Floristii nostri trec la elaborarea compozitiei numai in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre cumparator;
 • Pentru crearea compozitiilor noastre sunt utilizate doar plantele sanatoase.

Cum poti cumpara buchete cu transport asigurat in Zaicani?

Aveti posibilitatea de a comanda la orice ora buchete cu livrare in Zaicani pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii nostri la tel +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic fiindca este activ mereu si neintrerupt iar in astfel de conditii aveti posibilitatea de a realiza o comanda de flori oricind aveti timp. Livrarea florilor prin curier in Zaicani se realizeaza in termen de 4 pina la 6 ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

Cele mai solicitate intrebari

🌻   Care buchete de flori noi va putem recomanda?

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌼   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor arata, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌹   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌹   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 cm aceasta cintareste in jur de 13 kg.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Cel mai vechi pe planeta TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌻   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌼   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.