cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
Secțiuni
Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
Secțiuni
Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cadouri Alava

0

Livrare cosuri-cadou in Alava - la timp si la un pret convenabil

Pe site-ul CadouriOnline.md puteti comanda cadouri prin curier in Alava, si in oricare localitate din tara noastra. Aveti nevoie doar sa completati comanda online iar curierii nostri vor aduce florile si cadourile comandate exact la adresa indicata.

Specialisti inalt calificati in sfera cadourilor Magazin online de cadouri – CadouriOnline.md Managerii nostri inalt calificati zi de zi string cadouri unice pentru diverseocazii cum ar fi:opt martie, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Anul Nou si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – calitatea si profesionalismul!

 • Un asortiment extrem de bogat de buchete de flori si cadouri cu transport asigurat;
 • Consultanta 24/24 pentru clienti;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a darurilor in Alava;
 • Pentru crearea darurilor originale sunt utilizate numai elemente de firma.

Cum poti procura daruri cu livrare in Alava?

Aveti posibilitatea de a achizitiona 24/24 cadouri originale cu transport rapid in Alava pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti comanda direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau prin email manager@cadourionline.md. Site-ul nostru functioneaza douazeci si patru de ore de aceea aveti posibilitatea de a comanda flori si cadouri oricind aveti timp. Livrarea cadourilor in Alava se vor realiza in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii.

Puteti cumpara cadouri cu transport inclus in urmatoarele judete ale RM:Orhidei cu livrare in Ialoveni,Cahul garoafe,Sucleia,Singureni,Cosnita,Ocnita gerbere,Crizanteme cu livrare in Cricova,Cimişlia,Balceana,Marienfeld,Lunga Noua,Crizanteme cu livrare in Singera,Miclesti,Cornova,Rascaietii Noi,Pleseni,Pietrosul Nou,Rogojeni,Girbova,Sverida,Costeşti, cit si altele.

TOP 4 intrebari

🚚   Regulile de livrare a produselor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌹   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌼   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌻   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🍀   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌸   1  -  Cea mai mica floare de pe planeta, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm aceasta cintareste in jur de 12 kg.
 •   🌺   2  -  In Hinduism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de magie neagra.
 •   🌷   3  -  Omenirea a cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii simbolizeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare in natura creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 4.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de oua putrede.

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului