PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Cernita

Livrarea florilor in Cernita - chiar acasa si la un pret convenabil

In magazinul nostru online aveti posibilitatea de a comanda flori prin curier in Cernita, si in oricare raion din Moldova. De la dumneavoastra se solicita doar sa realizati comanda online iar floristii CadouriOnline vor livra florile comandate direct la adresa indicata.

Specialisti inalt calificati in sfera floristicii Cel mai bun magazin online de flori – CadouriOnline.md Specialistii nostri inalt calificati an de an pregatesc compozitii florale pentru diferiteocazii ca:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua Indragostitilor, Craciun si multe altele….

Cel mai bun serviciu de cadouri si flori cu livare!

 • Un sortiment foarte bogat de buchete cu livrare asigurata;
 • Consultanta la orice ora pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare 24/24 a buchetelor de flori in Cernita;
 • Florile sunt depozitate in sere special-concepute care le pastreaza insusirile elementare de prospetime;
 • Florarii nostri trec la elaborarea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de livrare catre client;
 • Pentru crearea buchetelor noastre sunt implicate doar plante complet sanatoase.

Cum se poate obtine flori cu livrare in Cernita?

Puteti cumpara la orice ora buchete de flori cu transport in Cernita pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece functioneaza douazeci si patru de ore de aceea puteti comanda compozitii florale in orice moment al zilei. Serviciile de livrare flori in Cernita vor fi desfasurate in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii date.

FAQs

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

🎥   Cum a fost? Video de la livrare

🌷   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌼   1  -  Mugurii florilor se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  Cel mai vechi pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🍀   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌻   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.