PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Pinzareni

livrare flori prin curier in Pinzareni - la timp si la pret accesibil

Pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Pinzareni, si in oricare raion din Republica Moldova. Aveti nevoie doar sa achitati comanda pe site-ul nostru iar floristii companiei noastre va vor aduce buchetele comandate exact la adresa necesara.

Profesionisti certificati in domeniul floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti zilnic elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru cele mai variatesarbatori ca:opt martie, 14 februarie, Craciun si altele sarbatori.

De ce suntem cei mai buni?

 • Un asortiment extrem de vast de buchete de flori cu transport asigurat;
 • Ajutor Non-Stop pentru cumparatori;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a buchetelor de flori in Pinzareni;
 • Buchetele noastre de flori sunt depozitate in sere special-concepute care le pastreaza caracteristicile elementare de prospetime si rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep crearea buchetului numai exact inainte de livrare catre cumparator;
 • La stringerea buchetelor noastre de flori sunt utilizate doar plante absolut sanatoase.

Cum poti cumpara buchete de flori cu livrare in Pinzareni?

Puteti comanda 24/24 flori cu livrare inclusa in Pinzareni in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind mangerii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau prin email manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md e activ 24/24 de aceea aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale la orice ora convenabila. Livrarea buchetelor in Pinzareni se vor efectua in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Crizantema - Prietenie
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Zambila - Joc, distractie
 •   🌸   Gardenie - Iubire secreta
 •   🌸   Begonie - Pericol
 •   🌸   Aster - Gratie