PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Prepelita

Livrare buchete de flori in Prepelita - chiar acasa si la pret ieftin

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete cu livrare in Prepelita, si in oricare raion din Republica Moldova. Sunteti nevoit(a) doar sa achitati comanda in magazinul nostru online iar floristii serviciului nostru va vor livra florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti certificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Floristii nostri profesionisti zilnic elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru diferiteocazii cum ar fi:8 martie, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Jubileu si multe altele….

Cel mai bun serviciu de cadouri in Moldova!

 • Un asortiment foarte bogat de compozitii florale cu transport asigurat;
 • Deservire Non-Stop pentru clientii nostri;
 • Livrare 24/24 a buchetelor in Prepelita;
 • Buchetele sunt tinute in sere speciale care le garanteaza caracteristicile esentiale de resistenta si prospetime;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep stringerea buchetului de flori doar exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • Pentru crearea buchetelor sunt utilizate numai flori sanatoase.

Cum poti obtine buchete de flori cu livrare in Prepelita?

Puteti comanda la orice ora buchete cu transport asigurat in Prepelita in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct de pe site-ul nostru, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece lucreaza douazeci si patru de ore de aceea aveti posibilitatea de a realiza o comanda de compozitii florale in orice moment al zilei. Livrarea buchetelor in Prepelita se vor realiza in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii.

Cele mai populare intrebari

💰   Modalitati de achitare

 •   🤑   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   🤑   Achitare cu cardul: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   💲   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
 •   💸   In numerar

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

🌹   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌺   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm greutatea acesteia prevede 13 kilograme.
 •   🌷   2  -  In Krishnaism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de boli.
 •   🌷   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de oua putrede.