PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Rusestii Noi

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 10 lei
buchet fermecator din irisi
Buchet "Constelație"
1199lei 1209 lei
Detalii
Comandă
Favorite
buchet din miniroze albe
Buchet "Air"
822lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 85 lei
buchet "Zâmbetul tău"
Buchet "Zâmbetul tău"
1099lei 1184 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 158 lei
guzman in ghiveci
Guzman
662lei 820 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 48 lei
buchet de orhidee albe
Buchet de orhidee albe
799lei 847 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 8 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
1199lei 1207 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 20 lei
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1499lei 1519 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
buchet de trandafiri rosii la con
Buchet de trandafiri roșii la con
849lei 885 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 41 lei
сompoziția "Orhideele pentru tine"
Compoziția "Orhideele pentru tine"
829lei 870 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrare buchete in Rusestii Noi - in oficiu sau acasa si la pret avantajos

Pe site-ul CadouriOnline.md puteti comanda flori prin curier in Rusestii Noi, si in oricare localitate din tara. Sunteti nevoit(a) numai sa achitati comanda online iar curierii CadouriOnline va vor livra compozitiile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Angajati certificati in sfera floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti zilnic string compozitii florale exceptionale pentru diferite sarbatori ca:8 martie, 14 februarie, Jubileu si multe altele….

Avantajele serviciului nostru

 • Un sortiment extrem de bogat de flori cu livrare asigurata;
 • Sustinere Non-Stop pentru cumparatori;
 • Livrare rapida 24/24 a buchetelor in Rusestii Noi;
 • Buchetele noastre sunt tinute in sere special-concepute care le ofera insusirile elementare de resistenta si prospetime;
 • Florarii nostri trec la asamblarea compozitiei doar in mod anticipat, inainte de trimiterea buchetului catre cumparator;
 • La stringerea compozitiilor sunt folosite numai plantele sanatoase.

Cum poti cumpara buchete cu livrare asigurata in Rusestii Noi?

Aveti posibilitatea de a comanda 24/24 buchete cu livrare in Rusestii Noi in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii nostri la tel +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru e activ fara intreruperi de aceea puteti comanda flori indiferent de ora. Livrarea florilor prin curier in Rusestii Noi vor fi desfasurate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari-raspunsuri

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Republicii Moldova?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🌸   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌹   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Trandafir galben - Tradare, gelozie
 •   🌸   Gerbera - Taina
 •   🌸   Oleandru - Atentie
 •   🌸   Busuioc - Ura
 •   🌸   Ambrozie - Dragoste reciproca